Mie met Sugarsnaps en Rauwe Ham

Mie met Sugarsnaps en Rauwe Ham

Mie met Sugarsnaps en Rauwe Ham

Ingrediƫnten: mie, 150 gram sugarsnaps, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram rauwe ham, 250 gram champignons, 1 gegrilde rode paprika, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de 150 gram sugarsnaps beetgaar. Kook in heet water met wat zout de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok met olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is.Voeg 150 gram in reepjes gesneden rauwe ham, 250 gram in plakjes gesneden gesneden champignons en 1 in stukjes gesneden gegrilde rode paprika toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg de beetgare sugarsnaps toe en warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top