Preirolletjes in Tomatensaus

Preirolletjes in Tomatensaus

Preirolletjes in Tomatensaus

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, oregano, 500 ml gezeefde tomaat, zout, peper, 2 preien, 4 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Maak 2 preien schoon en snij het donkere groen van de prei af. Snij de preien in twee stukken. Blancheer de prei kort in kokend water en laat het iets afkoelen. Omwikkel elk stukje prei in een plakje rauwe ham. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en oregano naar smaak tot de ui glazig is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat toe en breng het kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de prei over twee éénpersoons ovenschaaltjes. Verdeel de tomatensaus over de ovenschaaltjes. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een pasta. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Preirolletjes in Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top