Martino ijs in Rhenen

Martino ijs in Rhenen

Martino ijs - Rhenen
Vandaag het ‘dessert’ lekker vroeg, want bij een zomerse dag hoort een lekker ijsje op een terras en dat hebben we vandaag dan ook maar gedaan. Michel, Britt en ik zijn naar Martino ijs in Rhenen gegaan en konden net het laatste tafeltje bemachtigen. Michel heeft er de Karamello op: gemengd ijs met butterscotch saus en slagroom, Britt koos voor de Lady Martino: chocolade- en stratcciatella ijs met warme witte chocoladesaus en slagroom en zelf had ik de Noten Droom gemengd noten ijs met verse noten en slagroom. Dat was genieten van zowel het ijs als van het zonnetje op het terras in Rhenen.

Martino ijs
Frederik vd Paltshof 48
3911 LB Rhenen

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Martino ijs in Rhenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top