Gevulde Varkensrollade

Gevulde Varkensrollade

Gevulde Varkensrollade

Ingrediënten: 100 gram MonChou, 1/2 rode ui, salie, peterselie, 500 gram varkensfilet (één stuk), 150 gram rauwe ham, zout, peper, paprikapoeder, curry,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 100 gram MonChou met 1/2 fijngesnipperde rode ui, salie en peterselie naar smaak. Snij in de varkensfilet 2 snedes en leg in elke snede een plakje ham. Bestrijk de ham met het MonChou-mengsel. Klap de varkensfilet dicht en bestrooi met zout, peper en paprikapoeder. Omwikkel de varkensfilet met plakjes rauwe ham. Leg de varkensfilet in een ovenschaaltje. Bestrijk de varkensfilet met een klein beetje curry. Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top