Spinazie Lasagne

Spinazie Lasagne

Spinazie Lasagne

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, oregano, 400 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, lasagnebladen, 450 gram spinazie (diepvries, ontdooit), 250 gram mascarpone, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui glazig. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en wat oregano naar smaak toe. Bak kort mee. Voeg daarna 400 gram gehakt toe en bak het rul. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe en breng kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Doe in een ovenschaal de helft van het gehaktmengsel. Bedek met lasagnebladen. Doe hierop 1/2 van de ontdooide spinazie en de helft van de mascarpone. Bedek met lasagnebladen en doe hierop de andere helft van het gehaktmengsel. Leg hierop de lasagnebladen. Doe hierop de rest van de spinazie en mascarpone. Bestrooi met zout en peper en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de spinazie lasagne iets afkoelen. Eet smakelijk!

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top