Noodles met Kip, Paprika en Hoisinsaus

Noodles met Kip, Paprika en Hoisinsaus

Noodles met Kip, Paprika en Hoisinsaus

Ingrediƫnten: noodles, 1 kipfilet, zout, peper, Chinese vijfkruidenpoeder, 1/2 eetlepel sesamolie, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 3 eetlepels hoisinsaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 4 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout, peper en Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete olie. Schep de kipfiletblokjes uit de pan. Doe 1/2 eetlepel sesamolie in de pan en bak 2 fijngesneden teentjes knoflook met 1 theelepel sambal tot de knoflook geurt. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en roerbak een minuut of 5. Maak ondertussen een saus van 3 eetlepels hoisinsaus, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel donkere basterdsuiker. Doe de kipfilet terug in de pan en voeg 4 in ringen gesneden bosuien toe. Roer de noodles en de saus door het geheel. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(511 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top