Smulweb Kookcollege Opening

Smulweb Kookcollege Opening

Smulweb Kookcollege Opening

Feest en onder begeleiding van Pim Haaksman, Cas Spijkers en Ramon Beuk zelf de hapjes klaar maken. Dat is natuurlijk een ultieme opening van het Smulweb Kookcollege en het was ook een leuk feest waar lekker geproefd kon worden. Zo werden we verwelkomt met een amuse van gamba met chorizo en venkel en vervolgens werden 30 gasten aan de slag gezet voor de andere hapjes. Zo maakte Cas Spijkers een truffelmousse pasteitje, Ramon Beuk een bietenrisotto en Pim Haaksman parelhoen met gemarineerde aardbeien. Alles werd op de voet gevolgd door Lange Frans die alles aan elkaar praatte. Na al het koken kwam Xander de Buisonjé zingen en ook Lange Frans gaf een showtje weg, helaas hebben we ze beide gemist omdat we de volgende dag weer moesten werken. Maar sowieso hebben we van alle hapjes gesmuld. Dat wordt snel weer oefenen in de keuken!

Bekijk hieronder een filmpje van de opening van Het Smulweb Kookcollege

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top