Wraps met Kipburgers, Champignons en Sla

Wraps met Kipburgers, Champignons en Sla

Wraps met Kipburgers, Champignons en Sla

Ingrediënten: 3 kipburgers, 100 gram champignons, 3 bosuien, zout, peper, 4 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 3 kipburgers aan beide zijden bruin. Haal de kipburgers uit de pan. Doe in de pan opnieuw wat boter en bak hierin 100 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron. Snij de kipburgers in blokjes en warm nog even mee met de champignons. Beleg de wraps met wat sla en vervolgens met het kip champignon mengsel. Vouw de wraps als een enveloppe. Doe er naar eigen smaak een lekkere saus bij. Eet smakelijk!

(102 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top