Al Ghiottone in Menen

Al Ghiottone in Menen

Al Ghiottone - MenenVandaag hebben we, voordat we richting Nederland vertrokken met Marian en Christiaan nog gegeten bij ‘Ristorante Pizzeria Al Ghiottone’. Vooraf hebben we scampi fritti (gefrituurde scampi’s) op en als hoofdgerecht Trio di Pasta Dino dat was tortellini bolognese, maccheroni (penne) met gorgonzola en tagliatelle met room-pestosaus. Uiteraard werd er geen mes neergelegd, want tja pasta eten doe je niet met een mes en zowaar is het mij gelukt. Ook hier hebben we lekker gegeten.

Ristorante Pizzeria Al Ghiottone
Kortrijkstraat 56
8930 Menen

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top