Chalet Gruyere in Menen

Chalet Gruyere in Menen

Chalet Gruyere in Menen macaroni met kaas en hesp chocolademousse met merengues

Voor de Ronde van Vlaanderen zijn we richting België gegaan en uiteraard gaan we dan langs bij onze vrienden in Menen. Daar hebben we genoten van een warme lunch met vooraf een tomatensoep met knolselderie en een klein beetje room. Daarna kregen we macaroni met kaas en hesp. Daardoor hebben we een half theelepeltje berlauchpeste gedaan. Berlauch is een look wat lijkt op knoflook, qua geur en smaak, maar het is een kruid wat maar 2 maanden in het wild groeit in Zwitserland. Als toetje kregen we een chocolademousse met merengues. Mjummie, we hebben weer gesmuld!

Chalet Gruyere
Galgestraat 30
8930 Menen (België)

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top