Karbonades met Biersaus

Karbonades met Biersaus

Karbonades met Biersaus

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 flesje bruin bier, 1/2 eetlepel mosterd, 4 karbonades, zout, peper,

Aantal personen: 4

Fruit 1 gesnipperde ui tot het glazig is in hete boter. Giet 1 flesje bruin bier toe en voeg 1/2 eetlepel mosterd toe. Breng al roerende aan de kook en laat het vervolgens op middelhoog vuur inkoken. Kruid 4 karbonades met zout en peper. Bak de karbonades aan beide zijde op de grill (of in een grillpan). Serveer de karbonades met de biersaus. Erbij aten we ijsbergsla met komkommer, bieslook (uit eigen tuintje) en honing-mosterd dressing en gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top