Smulweb Kookcollege in Amersfoort

Smulweb Kookcollege in Amersfoort

Smulweb Kookcollege - Amersfoort

Vandaag hebben Michel en ik gekookt bij het Smulweb Kookcollege in Amersfoort. Samen met nog 2 anderen hebben we vier gangen gemaakt en de vijfde gang (het dessert) was van Pim Haaksman zelf. Wat stond er op het menu: rolletjes van lamshaasjes met lente-ui, avocado en wasabimayonaise, gedroogde Italiaanse worstsoorten met gemarineerde aubergine of courgette en een kwartelei, jambalayasalade, tarte tartin van roodlof en een choco-kokos-advocaattaart. Zelf gemaakt, een gezellige en leerzame middag gehad en lekker zitten smullen. Een goede besteding van de zondagmiddag. Een update over de kookworkshop staat op Brutsellog Lifestyle. Klik hier voor een foto impressie van de kookmiddag.

Smulweb Kookcollege
Nijverheidsweg Noord 55 A
3812 PK Amersfoort

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top