Kip Krokant Wraps

Kip Krokant Wraps

Kip Krokant Wraps

Ingrediënten: 2 kip krokant schnitzels, 1 ui, 250 gram champignons, 4 tortilla wraps, sla, Hela Salad & Sandwich mosterd-dille saus,

Aantal personen: 2

Bak 2 kip krokant schnitzels aan beide zijde bruin in hete boter. Haal de kip krokant schnitzels uit de pan en bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Snij ondertussen de kip krokant schnitzels in blokjes en doe het terug in de pan. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg op elke wraps een paar blaadjes sla, leg hier op het kip krokant champignon mengsel. Doe er naar smaak Hela Salad & Sandwich mosterd-dille saus over. Vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top