ZK86 in Zoutkamp

ZK86 in Zoutkamp

ZK 86 - ZoutkampEven een paar dagen er tussen uit, daar hoort uiteten ook bij. Het werd restaurant ZK86 aan de haven in Zoutkamp. Michel nam vooraf de notenham met meloen en zelf nam ik een rundercarpaccio met bouquet salade en pijnboompitten. Als hoofdgerecht koos Michel voor stukjes runderhaas met gebakken spek, ui en champignons en ik nam in Beerenburg gestoofde sukade. Uiteraard ook een nagerecht genomen, Michel nam een coupe advocaat en ik de dame blanche. Lekker eten voor een leuke prijs!

Restaurant ZK86
Reitdiepskade 1A
9974 PJ Zoutkamp

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top