Kip Rösti Ovenschotel

Kip Rösti Ovenschotel

Kip Rösti Ovenschotel

Ingrediënten: 2 kipfilets, kipkruiden, 2 flinke preien, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml melk, 2 theelepels grove mosterd, 150 gram geraspte kaas, zout, peper, nootmuskaat, 400 gram rösti,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi 2 in blokjes gesneden kipfilets met kipkruiden. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete boter. Voeg 2 in ringen gesneden preien toe en bak even mee. Hou dit even apart. Smelt in een andere pan 50 gram boter. Voeg 50 gram bloem toe en bak kort mee. Voeg geleidelijk 500 ml volle melk toe en blijf goed roeren. Haal de pan van het vuur af en voeg 2 theelepels grove mosterd en 150 gram gram geraspte kaas toe. Laat de kaas al roerende smelten. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Doe de kip en prei in ovenschaaltjes, doe er een laagje kaassaus over en verdeel er rösti over. Strooi er eventueel nog wat geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(198 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top