Preitaart

Preitaart

preitaart

Ingrediënten: 2 flinke preien, zout, peper, 4 eieren, 1 kuipje Boursin Cuisine ‘Knoflook en fijne kruiden’, vers bladerdeeg, 75 gram cashewnoten, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Snij 2 flinke preien in ringen en bak het in hete olie zacht. Breng op smaak met zout en peper. Laat de prei afkoelen. Mix 4 eieren met een kuipje Boursin Cuisine ‘Knoflook en fijne kruiden’. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een taartvorm met vers bladerdeeg. Prik in de bodem gaatjes. Leg de prei op de bodem en vul de taart met het eimengsel, 75 gram grof gehakte cashewnoten en strooi er geraspte kaas over. Zet de preitaart ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(202 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top