Pizza met Gehakt, Spinazie en Ricotta

Pizza met Gehakt, Spinazie en Ricotta

Pizza met Gehakt, Spinazie en Ricotta

Ingrediënten: 150 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram spinazie, zout, peper, kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 250 gram ricotta, gedroogde Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 3

Rul 150 gram gehakt los en bruin. Voeg 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 200 gram diepvries spinazie toe en laat dit warm worden. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg het pizzadeeg op de bakplaat en smeer het deeg in met de tomatensaus uit de verpakking. Schep er vervolgens het spinazie-gehakt mengsel op. Strooi er 250 gram stukjes ricotta over en bestrooi met gedroogde Italiaanse kruiden. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top