Noodles met Bieflapjes en Peultjes

Noodles met Bieflapjes en Peultjes

Noodles met Bieflapjes en Peultjes

Ingrediƫnten: noodles, 1 ui, 300 gram bieflapjes, 150 gram peultjes, 2 eetlepels balsamico azijn, 400 ml bouillon, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels chilisaus, 4 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 300 gram in reepjes gesneden bieflapjes toe en roerbak tot het bruin is. Voeg 150 gram peultjes toe en roerbak kort mee. Voeg vervolgens 2 eetlepels balsamico azijn en 400 ml bouillon toe. Laat het geheel 5 minuten doorkoken. Zet het vuur lager en laat het 10 minuten pruttelen. Voeg 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels chilisaus en 4 in ringen gesneden bosuien toe en roer goed door. Serveer het geheel met de noodles. Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top