Gemarineerde Varkensfiletlapjes

Ingrediënten: 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel ketjap asin, uienpoeder, 1 bouillonblokje, selderie, 2 varkensfiletlapjes,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel ketjap asin en uienpoeder naar smaak. Verkruimel er een bouillonblokje boven en voeg naar eigen smaak selderie toe. Leg de varkensfiletlapjes in de marinade. Laat de varkensfiletlapjes minstens 2 uur marineren. Gril de varkensfiletlapjes aan beide zijde. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *