Noodles met Sugarsnaps en Worteltjes

Noodles met Sugarsnaps en Worteltjes

Noodles met Sugarsnaps en Worteltjes

Ingrediënten: noodles, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 200 gram sugarsnaps, 1 blikje worteltjes, 150 gram hamreepjes, 5 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 2 theelepels Chinese vijfkruidenpoeder, 2 theelepels gemberpoeder, 1 theelepel kaneel, zout,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 gesnipperde rode uien met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en 1 theelepel gemberpoeder tot de rode uien zacht zijn. Voeg 200 gram sugarsnaps, 1 uitgelekt blikje worteltjes en 150 gram hamreepjes toe. Roerbak een paar minuten. Maak een saus van 5 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 2 theelepels Chinese vijfkruidenpoeder, 2 theelepels gemberpoeder, 1 theelepel kaneel en wat zout. Roer de noodles en de saus door de noodles en bak kort mee. Serveer eventueel met cashewnoten. Eet smakelijk!

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top