Spaghetti met Kipfilet, Champignons en Worteltjes

Spaghetti met Kipfilet, Champignons en Worteltjes

Spaghetti met Kipfilet, Champignons en Worteltjes

Ingrediënten: spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blikje worteltjes, 200 gram champignons, scheutje rode wijn, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Schep de ontbijtspek uit de pan en houd apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 uitgelekt blikje worteltjes en 200 gram in plakjes gesneden champignons toe, roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Breng de saus aan de kook en voeg de dobbelsteentjes ontbijtspek weer toe. Warm het goed door. Serveer met spaghetti en eventueel geraspte kaas. Eet smakelijk!

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top