Gestoofde Karbonades

Gestoofde Karbonades

Gestoofde Karbonades

Ingrediënten: 2 schouderkarbonades, zout, peper, 2 uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 100 ml witte wijn, 300 ml runderbouillon, 2 plakjes ontbijtkoek,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Bestrooi 2 schouderkarbonades met zout en peper. Bak de schouderkarbonades aan beide zijde bruin. Haal de schouderkarbonades uit de pan en houd even apart. Bak in de achtergebleven boter 2 in ringen gesneden ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 100 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 300 ml runderbouillon toe en breng het kort aan de kook. Verkruimel er 2 plakjes ontbijtkoek boven en roer even door. Leg de schouderkarbonades terug in de pan, leg de deksel op de pan en zet de stoofpan ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes en sperziebonen. Eet smakelijk!

(235 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top