Hartige Taartjes met Prei en Champignons

Hartige Taartjes met Prei en Champignons

Hartige Taartjes met Prei en Champignons

Ingrediënten: 6 vellen bladerdeeg, 1 prei, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram champignons, 150 gram hamreepjes, shoarmakruiden, 3 eieren, 125 ml kookroom, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 6 vellen bladerdeeg. Bak 1 in ringen gesneden prei met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en 150 gram hamreepjes ongeveer 2 minuten. Voeg 250 gram champignons toe, breng het op smaak met shoarmakruiden. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Kluts in een schaaltje 3 eieren met 125 ml kookroom. Breng op smaak met zout op peper. Doe in 6 ingevette ovenschaaltjes elk een velletje bladerdeeg. Schep het champignonmengsel er in en giet daarna het ei-mengsel erbij. Strooi er als laatste wat geraspte kaas erover. Zet de ovenschaaltjes in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 minuten. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top