Taco’s

Taco’s

Taco's

Ingrediënten: 6 taco’s, 1 ui, 300 gram gehakt, 1 theelepel chilipoeder, 1 blikje Bonduelle Mexico melange, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 125 graden en verwarm 6 taco’s ongeveer een kwartier. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gram gehakt met 1 theelepel chilipoeder en bak het gehakt bruin. Voeg 1 uitgelekt blikje Bonduelle Mexico melange, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe en warm het geheel goed door. Schep het gehakt-mengsel in de tacoschelpen en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top