Spaghetti met Sperziebonen met Kipfilet en Chorizo

Spaghetti met Sperziebonen met Kipfilet en Chorizo

Spaghetti met Sperziebonen met Kipfilet en Chorizo

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 100 gram kipfilet, 50 gram chorizo, 300 gram sperziebonen, 1 gegrilde paprika, 1 eetlepel bloem, 500 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in blokjes gesneden kipfilet en 50 gram in stukjes gesneden chorizo toe, bak de kipfilet bruin. Voeg 300 gram sperziebonen en 1 in blokjes gesneden gegrilde paprika toe en roerbak kort mee. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Giet daarna 500 ml kippenbouillon toe en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top