Pasta met Kapucijners en Chorizo

Pasta met Kapucijners en Chorizo

Pasta met Kapucijners en Chorizo

Ingrediënten: pasta, 150 gram chorizo, 1 ui, 1 pot kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, kaneel, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 150 gram in stukjes gesneden chorizo een paar minuutjes in hete olie. Schep de chorizo uit de pan en houdt het even apart. Giet te veel aan vet weg. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 pot jonge kapucijners en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met 1 eetlepel ketjap manis, kaneel, zout en peper. Warm goed door. Voeg op het laatst de chorizo toe. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top