Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst

Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst

Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst

Ingrediënten: 500 gram zuurkool, 1 glas appelsap, kaneel, kruidnagelpoeder, 1 rookworst, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek,

Aantal personen: 4

Doe in een pan 500 gram zuurkool en doe hierbij 1 glas appelsap en naar eigen smaak kaneel en kruidnagelpoeder. Leg er een rookworst op en zet de pan met een deksel erop op middelhoog vuur en stoof het in 45 minuten gaar. Bak ondertussen op laag vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek door de zuurkool. Serveer de zuurkool met de rookworst en aardappelpuree. Eet smakelijk!

(290 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst

Comments are closed.

Back To Top