Rollade met Ontbijtspek en Brie

Rollade met Ontbijtspek en Brie

Rollade met Ontbijtspek en Brie

Ingrediënten: 1 rollade, ontbijtspek, brie,

Aantal personen: 3

Bak de rollade rondom bruin. Zet het vuur lager en doe er wat water bij en doe de deksel op de pan. Laat de rollade in ruim een uur gaar worden. Snij de rollade in plakjes. Bak de plakjes ontbijtspek knapperig. Snij de brie in plakjes. Leg om en om in een ovenschaal de rollade, ontbijtspek en brie en ga er mee door tot alles gebruikt is. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er aardappelschijfjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(151 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top