Spaghetti met Monchou

Spaghetti met Monchou

Spaghetti met Monchou

Ingrediënten: spaghetti, 100 gram hamblokjes, 1 prei, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 100 gram MonChou, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 100 gram hamblokjes ongeveer 3 minuten. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe en roerbak tot de prei zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 gram MonChou toe en laat de MonChou smelten. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Giet de spaghetti af en roer het door het MonChou mengsel. Strooi er op je bord geraspte kaas bij. Eet smakelijk!

0
(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top