Kip Krokant Wraps

Kip Krokant Wraps

Kip Krokant Wraps

Vandaag heeft Britt gekookt, het werden Kip Krokant Wraps.

Ingrediënten: 3 krokante kipschnitzels, 1 ui, 250 gram champignons, sla, 6 tortilla wraps,

Aantal personen: 3

Bak de krokante kipschnitzels aan beide zijde bruin. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Verwarm 6 tortilla wraps in de magnetron. Snij de krokante kipschnitzel in blokjes. Beleg de wraps met de sla, de champignons en ui en de blokjes kip krokantschnitzel. Vouw de wraps als een enveloppe. Doe er naar eigen smaak een lekkere saus bij zoals chilisaus of honing-mosterd saus. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top