Noodles met Kipfilet en Spinazie

Noodles met Kipfilet en Spinazie

Noodles met Kipfilet en Spinazie

Ingrediënten: noodles, 1/4 chilipeper, 1 sjalotje, gemberpoeder, 1 kipfilet, 100 gram cashewnoten, 2 eetlepels sojasaus, 50 ml sinaasappelsap, 1 eetlepel honing, 300 gram spinazie, 3 bosuien, zout,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1/4 fijngesneden chilipeper, 1 fijngehakt sjalotje en gemberpoeder tot het geurt. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en 100 gram cashewnoten toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 2 eetlepels sojasaus, 50 ml sinaasappel en 1 eetlepel honing en roer even door. Voeg 300 gram spinazie en 3 in ringen gesneden bosuien toe en laat de spinazie slinken. Breng op smaak met zout. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top