Mozzarella-Gehakt Burgers

Mozzarella-Gehakt Burgers

Mozzarella-Gehakt Burgers

Ingrediënten: 4 pitabroodjes, 300 gram gekruid gehakt, 30 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 30 gram geraspte oude kaas, 1 mozzarella bolletje, paneermeel, sla, 1 ui, 50 gram champignons, 4 zongedroogde tomaten,

Aantal personen: 4

Bak 4 pitabroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven. Meng 300 gram gekruid gehakt met 30 gram fijngehakte dobbelsteentjes ontbijtspek, 30 gram geraspte oude kaas en 1/3 van het bolletje mozzarella. Maak er 4 hamburgers van en ‘rol’ ze door de paneermeel. Bak de hamburgers aan beide zijden bruin. Haal ze even uit de pan en bak in het achtergebleven vet 1 in ringen gesneden ui en 50 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Leg de hamburgers terug en leg op elke hamburger een plakje mozzarella. Laat de mozzarella smelten. Leg op elk pitabroodje wat slablaadjes en wat fijngehakte zongedroogde tomaten. Leg hierop de hamburgers en dan de champignons en ui. Lekker met frietjes. Eet smakelijk!

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top