Champignons Gevuld met Gehakt

Champignons Gevuld met Gehakt

Champignons Gevuld met Gehakt

Ingrediënten: 6 champignons, 50 gram gehakt, zout, peper, uienpoeder, bieslook, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden met de bovengril aan. Maak de champignons schoon en haal het steeltje eraf. Leg de champignons in een ingevette ovenschaal. Breng 50 gram gehakt op smaak met zout, peper en uienpoeder. Meng er een paar sprietjes bieslook. Vul de champignons met het gehakt. Strooi over de champignons wat geraspte oude kaas. Zet de champignons ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker als een voorgerecht, maar ook als een warm hapje. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top