Indische Cake

Indische Cake

Indische Cake

Ingrediënten: 250 gram boter, 300 gram donkere basterdsuiker, 6 eieren, 250 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 4 theelepels kaneel, 3 theelepels kruidnagelpoeder, 2 theelepels nootmuskaat, 1 1/2 theelepel kardemom,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix 250 gram boter met 300 gram donkere basterdsuiker. Voeg vervolgens één voor één 6 eieren toe en mix dit tot een luchtig geheel. Voeg vervolgens 250 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, 4 theelepels kaneel, 3 theelepels kruidnagelpoeder, 2 theelepels nootmuskaat en 1 1/2 theelepel kardemom toe. Meng tot een goed beslag. Doe het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm. Zet de cakevorm ongeveer 80 minuten in de voorverwarmde oven. Check met een satéstokje of de cake goed is. Als het satéstokje er schoon uitkomt is de cake klaar. Laat de cake goed afkoelen en dan smullen maar!

0
(1.587 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top