Macaroni Goulash

Macaroni Goulash

Macaroni Goulash

Ingrediënten: macaroni, zout, 2 schnitzels, 1 ui, 1 rode paprika, 1 blik tomaatblokjes, paprikapoeder, 1 teentje knoflook,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout gaar. Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels bruin. Voeg 1 gesnipperde en 1 in reepjes gesneden paprika toe en roerbak tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, wat paprikapoeder en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Breng kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de macaroni en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top