Provençaals Gevulde Kipfilet

Kip

Provençaals Gevulde Kipfilet

Provençaals Gevulde Kipfilet

Ingrediënten: 2 kipfilets, geraspte oude kaas, 1 Provençaals worstje, zout, peper, katenspek, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 kipfilets open en strooi er wat geraspte oude kaas in. Haal het vel van een Provençaals worstje en verdeel het in tweeën. Rol er twee dunne worstjes van. Leg dit op de kipfilet en vouw de kipfilet er om heen. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Verpak de kipfilet met plakjes katenspek. Leg de kipfilets in een ovenschaal en bestrijk met een beetje curry zodat de bovenkant een mooiere bruine glans krijgt. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er sperziebonen en pommes duches bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top