Rollade Gevuld met Rode Kool met Cranberry’s

Rollade Gevuld met Rode Kool met Cranberry’s

Rollade Gevuld met Rode Kool met Cranberry's

Ingrediënten: 1 rollade, 1/2 potje Hak rode kool met cranberry’s, ontbijtspek, curry,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Knip het netje van een rollade. Klap de rollade open of maak er een snede in en vul het met rode kool met cranberry’s. Vouw de rollade weer dicht en bekleed de rollade met plakjes ontbijtspek. Bind de rollade weer vast met keukentouw en leg de gevulde rollade in een ovenschaal. Smeer de bovenkant van de rollade in met curry. Zet de ovenschaal ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met de rest van de rode kool, een salade en pommes duches. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Rollade Gevuld met Rode Kool met Cranberry’s

  1. Ziet er sappig en likkebaardend lekker uit en kan wat mij betreft ook zó op de kersttafel!

    Beheers jij trouwens de kunst van het rollade-binden? Ik sta altijd met ontzag en bewondering naar de slagers te kijken die dat in een handomdraai voor je neus doen. En tsja, dan kom je zelfs als zeiler met kennis van knopen en splitsen niet zo heel ver…

    1. Rollade-binden beheers ik niet, probeer soms een poging maar raak wanhopig verstrikt in het touw. Daarom gewoon elk touwtje apart vastknopen en dan een centimeter of wat verder de volgende knopen.

      Rollade met rode kool is inderdaad verrassend lekker, had het niet verwacht met deze combi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top