Schnitzelrolletjes met Sperziebonen

Schnitzelrolletjes met Sperziebonen

Schnitzelrolletjes met Sperziebonen

Ingrediënten: handjevol sperziebonen, 2 schnitzels, zout, peper, kaas, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook een handjevol sperziebonen beetgaar. Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Sla de schnitzels eventueel wat platter. Leg er plakjes kaas op en vervolgens op elke schnitzel wat sperziebonen. Rol de schnitzel op en bind vast met keukentouw. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal. Smeer de rolletjes dik in met curry. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top