Bloemkool-Pasta Schotel

Bloemkool-Pasta Schotel

Bloemkool-Pasta Schotel

Ingrediënten, 1 kleine bloemkool, macaroni, 250 gram gehakt, 1 ei, zout, peper, 500 ml gezeefde tomaat, 2 teentjes knoflook, uienpoeder, tijm, basilicum, oregano, kaneel, suiker, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook 1 kleine in roosjes gesneden bloemkool beetgaar. Kook de macaroni in kokend water beetgaar. Meng 250 gram gehakt met de helft van een geklutst ei, zout en peper. Maak er 8 gehaktballetjes van ter grootte van een golfballetje. Meng 500 ml gezeefde tomaat met 2 fijngehakte teentjes knoflook en naar eigen smaak met uienpoeder, tijm, basilicum, oregano, kaneel en suiker. Doe in een ovenschaal de afgekoelde bloemkoolroosjes, gehaktballetjes en macaroni. Giet er de tomatensaus over en strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(317 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

4 thoughts on “Bloemkool-Pasta Schotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top