King Arthur in Utrecht

King Arthur in Utrecht

King Arthur - UtrechtVanwege het afscheid van onze leidinggevende a.i. kregen we vandaag een lunch aangeboden. Er was gereserveerd bij King Arthur in het hartje van Utrecht, waar al een lange tafel klaar stond voor onze afdeling. Er werd gekozen voor een vooraf en een lunchgerecht. Ik koos voor een tomatensoep met room en het lunchgerecht werd een wrap met gerookte kip, gesmolten kaas, ijsbergsla en paprika. Het was in ieder geval een lekkere lunch.

King Arthur
Oudegracht 101-103
3511 AE Utrecht

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top