Blinde Vink met Champignon-Tomaatsaus

Blinde Vink met Champignon-Tomaatsaus

Blinde Vink met Champignon-Tomaatsaus

Ingrediënten: 2 blinde vinken, 1 ui, tijm, 250 gram champignons, scheutje rode wijn, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 2 blinde vinken rondom bruin in hete boter. Haal de blinde vinken vervolgens uit de pan. Doe nieuwe olie in de pan en bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg een blikje tomatenpuree en 100 ml water toe. Roer goed door en breng op smaak met zout en peper. Leg de blinde vinken terug in de pan en laat het op laag vuur in 20 minuten garen. Lekker met een salade en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top