
Ingrediënten: 2 saucijzen, 1 potje rode kool met peren, 2 uien, 1 teentje knoflook, zout, 1 eetlepel suiker, 1 eetlepel bloem, 250 ml kippenbouillon, 1 eetlepel balsamico azijn, worcestershiresaus, peper,
Aantal personen: 2
Bak 2 saucijzen rondom bruin. Verwarm 1 potje rode kool met peren op laag vuur. Bak 2 in ringen gesneden uien op middelhoog vuur met 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en 1 eetlepel suiker in ongeveer 10 minuten zacht. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Voeg al roerende 250 ml kippenbouillon al roerende toe. Breng op smaak met 1 eetlepel balsamico azijn, wat worcestershiresaus naar smaak en wat peper. Warm het geheel goed door. Serveer de saucijzen met de rode kool met peren, aardappelpuree en uiensaus. Eet smakelijk!
(110 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0