Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten: spaghetti, 2 uien, 500 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 glas rode wijn, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, salie, 2 eetlepels honing, basilicum,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie op middelhoog vuur 2 gesnipperde uien tot het lichtbruin is. Voeg 500 gram gehakt toe en bak dit op middelhoog vuur gaar, roer af en toe het gehakt om. Voeg vervolgens 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 glas rode wijn, 3 ontvelde en in blokjes gesneden tomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Roer even door en breng op smaak met zout, peper en basilicum. Voeg daarna 2 eetlepels honing toe, zet het vuur laag. Laat de saus 25 minuten garen. Lekkerst is als je de saus een avond van te voren maakt, en weer opwarmt, zo zijn de smaken nog lekkerder. Serveer met de spaghetti en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top