Rollade met Rauwe Ham en Kaas (Orloffgebraad)

Rollade met Rauwe Ham en Kaas

Ingrediënten: 1 rollade van ± 600 gram, 150 gram rauwe ham, kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het netje van 1 rollade en snij er twee sneden in over de lengte. Vul de snedes met rauwe ham en plakjes kaas. Vouw de rollade goed dicht en omwikkel met de rest van de rauwe ham. Bind de rollade weer vast met keukentouw. Smeer een cakeblik en de rollade in met olie. Leg de rollade in het cakeblik. Zet de cakeblik ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met gebakken aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!

(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Rollade met Rauwe Ham en Kaas (Orloffgebraad)”

  1. Ik vraag me af, vaak bij vleesgerechten staat er aan het eind “Lekker met gebakken aardappelschijfjes en een salade.”. Nu vraag ik me af, hoe maak jij je salade altijd :)?

  2. De salades hou ik vaak simpel, een kropje sla, tomaatje, sjalotje, bieslook en een dressing. Bij even snel dan neem ik ook gewoon zo’n kant-en-klare salade van de Appie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*