Spaghetti met Broccoli en Champignons

Spaghetti met Broccoli en Champignons

Spaghetti met Broccoli en Champignons

Ingrediƫnten: 200 gram broccoli roosjes, spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram schnitzel, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden,

Aantal personen: 3

Kook 200 gram in roosjes gesneden broccoli beetgaar in water met wat zout. Giet af en houd het even apart. Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 150 gram in reepjes gesneden schnitzel met 1 gesnipperde ui voor ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons tot de champignons zacht zijn. Doe de broccoli en de ontbijtspek terug in de pan en roer er 1 potje Boursin Cuisine heen. Laat het smelten. Serveer met pasta. Eet smakelijk!

0
(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top