Rundvlees met Zwarte Bonensaus

Rundvlees met Zwarte Bonensaus

Rundvlees met Zwarte Bonensaus

Ingrediënten: noodles, 2 eetlepels zwarte bonensaus, 1 eetlepel witte wijn, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel suiker, gemberpoeder, 1 teentje knoflook, 400 gram rundvleesreepjes, 1 ui, 200 gram peultjes, sesamolie,

Aantal personen: 2

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng in vijzel 2 eetlepels zwarte bonensaus met 1 eetlepel witte wijn, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel suiker, gemberpoeder en 1 teentje knoflook. Bak in hete olie 400 gram rundvleesreepjes bruin. Schep het uit de pan en bak kort het zwarte bonen-mengsel tot het geurt. Doe de rundvleesreepjes terug in de pan samen met 1 gesnipperde ui en 200 gram gesneden peultjes. Wok 2 minuten mee. Breng op smaak met wat sesamolie. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

0
(190 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top