Pasta met Kapucijners en Champignons

Pasta met Kapucijners en Champignons

Ingrediënten: penne, zout, 1 ui, 1 theelepel sambal, 150 gram champignons, 1 potje kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, peper,

Aantal personen: 2

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 potje uitgelekte kapucijners, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel ketjap manis toe. Verwarm nog ongeveer een minuut of 10. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de penne. Eet smakelijk!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*