Brownies met Pecannoten

Brownies met Pecannoten

Brownies met Pecannoten

Ingrediënten: 60 gram pure chocolade, 110 gram boter, 225 gram suiker, 3 eieren (M), 1/2 theelepel bakpoeder, snufje zout, 1 zakje vanillesuiker, 150 gram bloem, 50 gram pecannoten,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 60 gram pure chocolade met 110 gram boter au bain marie. Laat de gesmolten chocolade iets afkoelen. Meng ondertussen 225 gram suiker met 3 eieren (M), 1/2 theelepel bakpoeder, een snufje zout en 1 zakje vanillesuiker tot een luchtig mengsel. Spatel de bloem er voorzichtig door. Meng daarna de gesmolten chocolade en 50 gram gehakte pecannoten door het beslag. Smeer een brownie-bakvorm in met boter en bekleed met bakpapier. Giet het beslag in de brownie-bakvorm. Zet de bakvorm ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownies in het bakblik afkoelen en snij daarna in vierkante blokjes. Smul ze!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Brownies met Pecannoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top