Pasta met Broccoli en Tomatensaus

Pasta met Broccoli en Tomatensaus

Pasta met Broccoli en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 3 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Snij 1 broccoli stronk in roosjes. Kook de broccoli-roosjes beetgaar in water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaat, 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het kort aan de kook. Snij de gekookte broccoli eventueel nog fijner. Roer de broccoli door de saus. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(642 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top