Pasta met Broccoli en Tomatensaus

Pasta met Broccoli en Tomatensaus

Pasta met Broccoli en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 3 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Snij 1 broccoli stronk in roosjes. Kook de broccoli-roosjes beetgaar in water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaat, 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het kort aan de kook. Snij de gekookte broccoli eventueel nog fijner. Roer de broccoli door de saus. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(642 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top