Pasta Peperonata

Pasta Peperonata

Pasta Peperonata

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 ui, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels witte wijnazijn, 1 eetlepel kappertjes, peper, basilicum,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 groene en 1 gele gesneden paprika toe en bak dit even op hoog vuur mee. Voeg 2 teentjes knoflook toe en breng op smaak met wat zout. Zet het vuur lager en laat het ongeveer een kwartier met de deksel op de pan op laag vuur staan. Voeg vervolgens 3 eetlepels witte wijnazijn en 1 eetlepel kappertjes toe en laat de wijnazijn stroperig worden. Breng op smaak met basilicum. Strooi nog wat basilicum over het gerecht. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top